Skip to content

Innovation Centers

Innovation Centers

JOIN THE COMMUNITY

MEEGROEIEN
& INNOVEREN

MEEGROEIEN & INNOVEREN

Matrix ontwikkelt en verhuurt Innovation Centers in het hart van de wetenschap. Duurzaam vastgoed speciaal voor (innovatieve) bedrijven in de focusthema’s:

  • A.I. & Data science
  • Sustainability
  • Life Sciences
  • High tech systems & materials

Matrix vindt het belangrijk dat de Innovation Centers een optimale plek zijn voor bedrijven om te groeien. En dat ze optimaal toegankelijk zijn voor de community van medehuurders, waar je naast inspiratie of een waardevol klankbord, ook potentiële business partners en klanten kunt ontmoeten. De community van Amsterdam Science Park is hiervoor het ideale vertrekpunt. voor wie ambities heeft voor de toekomst. Een kennisintensieve omgeving van wetenschappelijke instituten, gespecialiseerde kennishubs en prestigieuze hogere onderwijsinstellingen.

WAT IN DE INNOVATION CENTERS DIRECT OPVALT IS DE ENORME DYNAMIEK​

Maatwerk &
hoge kwaliteit

Als je een ruimte bij Matrix huurt krijg je niet alleen een werkomgeving op maat, maar word je ook op vele fronten ontzorgd en onderdeel van een hechte community.

Alles rondom het optimaal kunnen runnen van jouw bedrijf wordt door ons zo goed mogelijk geregeld. De verschillende gebouwen bieden hoge kwaliteit onderzoeksfaciliteiten, maar ook ontmoetingsplekken voor alle huurders. 

De kantoorruimten vanaf 20m2 VVO zijn flexibel ontworpen om zo optimaal aan te sluiten bij de behoeft van de gebruikers. Matrix beweegt hierin mee met de groei van de bedrijven binnen de mogelijkheden van de Innovation Centers.