Skip to content

Amsterdam Science Park

Amsterdam Science Park

Onderwijs, onderzoek

ondernemen
& ontmoeten

ONDERNEMEN & ONTMOETEN

Amsterdam Science Park is een campus met de grootste concentratie van universitair bètaonderwijs en –onderzoek in Nederland en één van de grootste in Europa. 

Amsterdam Science Park kent zijn eigen ecosysteem van onderzoek, bedrijven, talent en infrastructuur. Matrix Innovation Center is onderdeel van dit ecosysteem en legt verbinding tussen onderwijs, onderzoek en ondernemerschap, zodat huurders optimaal gebruik kunnen maken van deze bijzondere community en voorzieningen.

Inspiratie & ervaringen

Businessclub

Businessclub

De Amsterdam Science Park Business Club organiseert borrels en inhoudelijke programma’s. Regelmatig worden gastsprekers, experts van de verschillende instituten en bedrijven uitgenodigd voor een presentatie of lezing. Ondernemers van de Business Club ontmoeten elkaar regelmatig om ervaringen te delen en elkaar te helpen bij bepaalde uitdagingen. Sluit je ook aan bij de Amsterdam Science Park Business Club.

VOOR BEDRIJVEN DIE WILLEN INNOVEREN IS HET HEEL AANTREKKELIJK OM DICHTBIJ DE KENNISINSTELLINGEN TE ZITTEN.

Sustainalab

Matrix ONE is de thuisbasis voor het SustainaLab. Binnen dit ecosysteem komen innoverende bedrijven, wetenschappers en jong talent op verschillende gebieden van duurzaamheid samen.

Het SustainaLab is opgericht door Matrix Innovation Center samen met de Universiteit van Amsterdam en de Science & Business-organisatie. Jouw bedrijf kan hier onderdeel van uitmaken.