Skip to content

Community

Community

Join the Community

samenwerken
& ontmoeten

SAMENWERKEN
& ONTMOETEN

Matrix Innovation Center vindt het belangrijk dat huurders zich snel thuis voelen en stimuleert verbinding. Huurders kunnen zo inspiratie opdoen en gelijkgestemden ontmoeten. Dit levert veel op voor innovatieve bedrijven.

Matrix is speciaal bedoeld voor wetenschappelijke ondernemers. Matrix Innovation Centers zijn vooral interessant voor bedrijven die actief zijn in de specialistische vakgebieden van de universiteiten, onderzoeksinstituten en/of innovatieve bedrijven in haar directe omgeving.

CONNECTING

BOUNDLESS MINDS

Boundless Minds

Amsterdam Science Park is een community waar innovatie plaatsvindt en grenzen worden verlegd. Het gebied zit dan ook vol verhalen en ideeën. Amsterdam Science Park heeft dit samengevat in Connecting Boundless Minds. Wat drijft mensen om zich te vestigen op Amsterdam Science Park? Waardoor worden ze geïnspireerd?

Maak aan de hand van deze korte filmpjes kennis met talentvolle onderzoekers, slimme studenten en creatieve ondernemers en hoe deze onbegrensde denkers bij elkaar komen.

WAAR SCIENCE &
BUSINESS SAMENKOMEN

Amsterdam science park

AMSTERDAM SCIENCE PARK

De Innovation Centers liggen op Amsterdam Science Park. Een omgeving vol ambitie, kennis, maar ook van samenwerking. Amsterdam Science Park kent zijn eigen ecosysteem van onderzoek, bedrijven, talent en infrastructuur, en heeft een actieve community.

Matrix is onderdeel van dit ecosysteem en brengt huurders in contact met wetenschap en talent om hun business te versterken.

Wij hebben veel baat bij kennisuitwisseling en samenwerking met de universiteit

Amsterdam Chemistry Network (ACN)

Amsterdam Chemistry Network is een netwerk- en platformorganisatie die innovatie bevordert op het gebied van de chemie en life sciences. Dit lab is een initiatief van UvA, de VU, het Havenbedrijf Amsterdam en Matrix Innovation Center.

Huurders van Matrix Innovation Center krijgen toegang tot het ACN-ecosysteem waarin diverse partners op het gebied van chemie of life sciences samenkomen.