Matrix VII Dag van de Bouw

24 May 2018 2:24 PM

We verwelkomen jullie graag op onze bouwplaats voor een begeleide rondgang. ZÜBLIN-medewerkers leren je met plezier meer over deze bouwplaats. Ontdek hoe het afgewerkte Matrix VII-gebouw eruit zal zien in een 3D-filmpje. De photobooth met bouwattributen brengt je helemaal in de bouwsfeer en zorgt voor een leuk aandenken aan de dag.

Matrix VII wordt een verzamelgebouw voor bedrijven die actief zijn op het gebied van IT, nieuwe media en Life Science. Het is dus geen gewoon kantoorgebouw, hoogwaardig fundamenteel natuurwetenschappelijk onderzoek zal hier ontstaan. Het nieuwe gebouw heeft een bruto vloeroppervlakte van 9.200 m². Verspreid over 5 bouwlagen, bevat Matrix VII high-tech kantoren en laboratoria.

Het is een uniek, duurzaam gebouw met zeer lage CO2 uitstoot. Een gevel met 3-dubbele beglazing, warmte- en koude opvang via een eigen systeem, waterpompen, 400 m² zonnepanelen, LED verlichting en de implementatie van slimme gebouw-technologie maken dit mogelijk. Matrix VII gaat voor een BREEAM 'Very Good'-certificaat.

De grootste uitdaging bij de realisatie waren de trillingvrije blokken die volledig stofvrij geplaatst moesten worden, en blijven tot en met ingebruikname. Zo vormt het gebouw een geschikte thuis voor het zeer precieze onderzoek dat hier zal plaatsvinden.

Ontdek meer over dit bijzondere project op dag van de bouw! Na de begeleide rondgang praten we graag nog even na bij een drankje, poffertjes en een heerlijk ijsje.

Bezoektijden: 10:00 - 16:00

Opleverdatum: zomer 2018

Routebeschrijving: Het project is gelegen in het Amsterdam Science Park. Als adres voor navigatie neemt u best: Carolina MacGillavrylaan nummers 14-24. De bouwplaats is gelegen aan de overzijde van de straat.