Elektrische laadpunten rond Matrix gebouwen

16 February 2016 12:35 PM

Steeds meer huurders en hun medewerkers rijden tegenwoordig in hybride of 100% elektrische auto’s. Daarmee groeit ook de vraag naar elektrische laadpunten. In augustus 2009 waren wij één van de eerste locaties waar een laadvoorziening was gecreëerd voor elektrische auto’s. Op maandag 22 februari as. wordt gestart met de aanleg van 8 nieuwe elektrische laadpunten in de directe omgeving van de Matrix gebouwen.

Locaties
Voor Matrix III (Science Park 402) verschijnen 4 laadpunten annex parkeervakken en verdwijnt (na ingebruikname van de laadpalen) het huidige paaltje met stopcontacten. Deze 4 laadpunten bevinden zich op ons eigen parkeerterrein en zijn daardoor alleen te gebruiken door huurders en hun medewerkers die een parkeerabonnement hebben.

Naast Matrix V (Science Park 406) worden er 4 nieuwe parkeervakken met laadpunten gerealiseerd die langs de openbare weg staan. Deze laadpunten kunnen gebruikt worden door bezoekers en passanten maar uiteraard ook door huurders.

Download hier een plattegrond met de locaties van de laadpunten

Kosten
Het energietarief dat gerekend zal worden voor het opladen bedraagt € 0,45 kWh. Dit is voor openbare laadpunten een gangbaar tarief. Naast het energietarief worden er nog geen extra parkeerkosten in rekening gebracht.

Onze laadpunten zijn aangesloten op het systeem van The New Motion. Gebruikers o.a. met een laadpas van The New Motion kunnen in hun eigen account aangeven een sms te willen ontvangen wanneer de accu van de auto 100% is opgeladen. Mocht u nog geen tankpas van The New Motion hebben, kunt u deze hier kosteloos aanvragen.

Gebruik tijdens aanleg
Wij willen u erop wijzen dat er ten tijde van de werkzaamheden (22 t/m 24 februari) beperkt of geen gebruik gemaakt kan worden van het bestaande paaltje met stopcontacten voor Matrix III. 

De nieuwe laadpunten bij Matrix V zijn vanaf 25 februari door iedereen te gebruiken. Zodra ook de laadpunten bij Matrix III in bedrijf zijn, informeren wij u hier weer over.